Bengaalse Kook /Eetdag
Bengaalse Kook /Eetdag (Foto: Uit archief Stichting Pani)

Bengaalse Kook/Eetdag voor het goede doel

Op 22 april organiseert de Stichting Pani een Bengaalse Kook/Eetdag onder leiding van de Bengaalse Laiju. De opbrengst gaat voor 100% naar de LearnWorkShop van Pani in Bangladesh.

Kom mee koken of gewoon alleen lekker proeven. Voor het proeven kom je gewoon wat later. De kosten blijven voor koken en/of mee-eten gelijk: € 35,-- per persoon, inclusief de drankjes. De kosten voor inkoop van eten en de drankjes betaalt het bestuur van de stichting privé.

Programma
KOOK MEE: 14.00 uur starten we met koken
EET MEE: Vanaf 16:00 uur borrel
                 Vanaf 18:30 uur samen eten
LOCATIE: Montessori College, Utrechtseweg 174, Arnhem

Aanmelden
Meld je aan via: elise@stichtingpani.nl en vermeld het aantal personen en of je alleen komt eten of ook koken. Betalen graag via ons rekeningnummer NL08INGB0006048505 o.v.v. Stichting Pani Arnhem, Bengaalse dag.

Stichting Pani
Pani zet zich in voor de provincie Rangpur in Bangladesh. Pani is het Bengaalse woord voor water: het fundament van leven. De mensen achter de stichting zijn ervan overtuigd dat hulp begint met de basis (water, hygiëne, school). Hulp heeft echter pas echt zin als dit leidt tot zelfstandigheid. Stichting Pani streeft hiernaar met de Learn.Work.Shop (LWS). Zie voor informatie www.stichtingpani.nl

Meer berichten