Spel en uitdaging in het BronbeekFestival

Op zondag 13 mei is het BronbeekFestival op het landgoed Bronbeek. Je wordt er uitgedaagd om te spelen met aarde, vuur, water en lucht. Je hebt keus uit veel activiteiten voor alle leeftijden, in de buitenlucht, in legertenten, en binnenshuis.

Ontdek hoe je zelf een vlot in elkaar zet, waarmee je meteen op de Bronbeek te water kan gaan. Of maak een Indische vlieger en test hem meteen uit. Durf je blootvoets en geblinddoekt over het spannende blotevoetenpad te gaan? Anders kun je via het foto-spoor misschien de plek ontdekken waar de schat verborgen is. Tussendoor spring je een gat in de lucht op het springkussen. Met de Dromensmid smeed en kneed je jouw dromen tot een sieraad. Verras ze thuis met een zelfgemaakt masker voor je gezicht. Je uithoudingsvermogen kun je testen op de grond in de hindernisbaan of in de lucht aan de klimwand. Grijp je kans en rijd een keer mee op een legervoertuig. Of wil je liever op een paard over het landgoed rijden? Onderwijl hoor je live militaire muziek. Natuurlijk zijn er ook Indische hapjes en drankjes te koop. En zo is er nog veel meer te beleven.

Wie de enquête op 13 mei invult maakt kans op een ballonvaart voor 2 personen.

Een passe-partout voor alle activiteiten is gratis voor jeugd tot 6 jaar, Vrienden en Museumkaarthouders; anderen betalen het museumtarief. Kaartverkoop op 13 mei bij de ingang van het landgoed. Gratis parkeren. Alle activiteiten zijn doorlopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Landgoed Bronbeek, Velperweg 147, Arnhem www.bronbeek.nl

Meer berichten