Logo arnhemsekoerier.nl


Verkoopnummers beschikbaar voor Kinderkledingbeurs Oosterbeek

Zaterdag 7 april wordt de halfjaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden. Op het schoolplein van de Bernulphusschool in Oosterbeek wisselt, vanaf 10:30 tot 12:30 uur, een grote hoeveelheid kinderkleding, maar ook speelgoed en zwangerschapskleding van eigenaar.

Met het voorjaar in het vooruitzicht zal tijdens de beurs zomerkinderkleding worden aangeboden in de maten 56 t/m 176. Daarnaast is er ook veel speelgoed te koop, o.a. puzzels, boeken, spelletjes. Maar ook artikelen als auto-, fiets- en kinderstoelen worden aangeboden. Voor kleine prijsjes kan leuke kleding, schoenen en speelgoed worden aangeschaft.

Belangstellenden die kleding en/of speelgoed willen inbrengen voor verkoop kunnen zich woensdag 21 maart of donderdag 22 maart tussen 19.30-20.30 uur inschrijven bij de ingang van de Bernulphusschool (Pastoor Bruggemanlaan 10, Oosterbeek).

De kinderkleding- en speelgoedbeurs wordt georganiseerd door de Stichting Kinderkledingbeurs Oosterbeek. Zij verkoopt namens de inbrenger de spullen, u heeft er bijna geen omkijken naar. De inbrenger ontvangt twee derde deel van de opbrengst. Het overige deel doneert de Stichting aan een maatschappelijke instelling gelegen in de gemeente Renkum, die de ontwikkeling van het kind op bijvoorbeeld educatief, sportief of muzikaal gebied stimuleert. De afgelopen maanden is een bijdrage gegeven aan scouting OPV Schoonoord voor de aanschaf van nieuwe pionierpalen en basisschool de Paasberg voor nieuwe duikelstangen op het schoolplein.

Spullen die tijdens de beurs niet worden verkocht en die de inbrenger niet retour wil hebben, wordt aan een goed doel geschonken. Voor deze beurs is dat Dorcas en Speelstoet Arnhem.

Kijk voor alle informatie op www.kinderkledingbeurs-oosterbeek.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox