Logo arnhemsekoerier.nl


Foto: Loopgroep Arnhemia

Loop je mee met de Warnsborncross?

Loopgroep Arnhemia houdt zondag 11 maart de jaarlijkse Warnsborncross. Ook dit jaar is er weer een prachtige route uitgezet in het landgoed Warnsborn.

Het parcours gaat over onverharde paden door bos en heide, langs beekjes en vijvers, genieten dus! De voorzieningen rondom de loop zijn prima geregeld, voldoende parkeergelegenheid, sportdrank, soep, kleedgelegenheid, individuele tijdregistratie, een attentie voor de jeugdlopers, EHBO én heel veel enthousiaste vrijwilligers langs het parcours.

Er kan zoals ieder jaar gekozen worden uit verschillende afstanden. Naast een wedstrijd over 5,5 km, 11 km en 16,5 km is er een jeugdcross over een afstand van 1200 meter. De start van de jeugdcross is om 10.30 uur en de start van de overige afstanden is om 11.00 uur.

Inschrijven kan vanaf 9.30 uur in de kantine van de tennisvereniging Schaarsbergen aan de Kemperbergerweg 671a te Arnhem. Voorregistratie is mogelijk tot en met vrijdag 9 maart. Het inschrijfgeld voor de jeugdcross is € 2,00 en voor de overige afstanden € 5,00.

Wil je alles weten over deze loop? Kijk op www.loopgroep-arnhemia.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox