De eerste plannen voor Landgoed Klingelbeek worden onthuld

Het is onder Arnhemmers een bekende plek waarover druk wordt gespeculeerd: Landgoed Klingel-beek. Het landgoed is in 2015 aangekocht door ontwikkelaar Schipper Bosch.

In overleg met omwo-nenden, Buro Harro en Dyvik Kahlen Architects is er een masterplan gemaakt. Landgoed Klingelbeek wordt een bijzondere plek met een mix van functies; een plek waar wonen, werken, spelen en ont-spannen samengaan. Geen geïsoleerd terrein maar een verbindende schakel, met het bestaande volop benut: de villa, de bomen én het unieke zicht op de Rijn.

Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van het landgoed. Op dit moment liggen de ontwerpen ter goedkeuring bij Gemeente Arnhem. Schipper Bosch wil graag in dit vroege stadium geïnteresseerden meenemen in de plannen.

Inloopavond
Daarom vindt er op 22 februari a.s. tussen 17.00 en 19:30 uur een inloopbijeenkomst plaats in park-restaurant De Waard op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Tijdens deze avond worden de ontwer-pen getoond. Ook zijn de eerste impressies van de architectuur, de variatie aan woningtypes en het plan voor de terreininrichting van het landgoed te zien. Naast Schipper Bosch (ontwikkelaar) zullen landschapsarchitect Buro Harro, architectenbureau Dyvik Kahlen Architects en verkopend makelaar Strijbosch Thunnissen Makelaars aanwezig zijn.

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. IPKW is een afgesloten terrein, daarom is aanmelden verplicht. Aanmelden kan per mail via info@landgoedklingelbeek.nl.
In het kort: Datum: donderdag 22 februari 2018 Tijd: inloop tussen 17.00 en 19:30 uur Locatie: Restaurant De Waard, Industriepark Kleefse Waard - Westervoortsedijk 73 Arnhem

Aanmelden: mail naar info@landgoedklingelbeek.nl
 

Meer berichten