Vrijwilligersvacature van de week

MVT zoekt bestuurders

De Stichting Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem (MVT Arnhem) is hèt aanspreekpunt voor vragen, informatie, hulp en advies over mantelzorg en vrijwillige thuishulp in Arnhem. Het centrale loket waar vraag en aanbod samen komen. We werken waar mogelijk wijkgericht en waar nodig stads breed.

We zoeken twee nieuwe bestuursleden die ons bestuur willen versterken. We vragen affiniteit met de ontwikkelingen op het sociaal domein, daadkracht, besluitvaardigheid, betrokkenheid en bestuursvaardigheid. Het bestuur werkt op vrijwillige basis.
Bij MVT Arnhem werken 10 (parttime) beroepskrachten en daarnaast zijn zo’n 90 vrijwilligers actief. 2018 is een overgangsjaar waarin we toewerken naar een zelfstandig werkend team met meer verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Het bestuur zal op afstand een regierol houden op het gebied van visie en organisatiedoelstellingen en bijdragen aan de strategie voor de langere termijn.
We vragen: affiniteit met de ontwikkelingen op het sociaal domein, daadkracht, besluitvaardigheid, betrokkenheid en bestuursvaardigheid. Kennis van pr en communicatie is een pré.
We bieden: een betrokken team van bestuurders en medewerkers, dat zich enthousiast inzet voor onze professionaliseringsslag.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anke Lunenberg, voorzitter, telefoonnummer 06 510 822 52. Uw motivatiebrief + cv kunt u sturen naar info@mvtarnhem.nl Reacties zien we graag zo spoedig mogelijk tegemoet.

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten