Met een Verhalenvangerspaspoort sparen kinderen stempels voor leuke curiosa
Met een Verhalenvangerspaspoort sparen kinderen stempels voor leuke curiosa (Foto: Verhalenvangers Rozet)

Veel Verhalenvangersactiviteiten in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie vinden er verschillende leuke en leerzame Verhalenvangersactiviteiten plaats in Arnhem. In januari en februari vallen de activiteiten van de Verhalenvangers onder het thema ‘Verhalen van ver’. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen in de bibliotheken in Rozet, Kronenburg en Presikhaaf aansluiten bij de gratis activiteiten.

In de voorjaarsvakantie kunnen de kinderen een kijkdoos maken, meedoen aan de Wereldquiz, Botje Bij programmeren, aanschuiven bij het Verhalenpret-voorleesuurtje, geheimschrift maken of programmeren in de Coderdojo. De toegang is gratis, aanmelden en meer informatie is te vinden op www.bibliotheekarnhem.nl/verhalenvangers.

Verhalenvangers

De Verhalenvangers, het nieuwe jeugdprogramma van de Bibliotheek Arnhem en Rozet, zijn in oktober van start gegaan. Al bijna 1.100 enthousiaste kinderen tussen 4 en 12 jaar hebben zich in de tussentijd aangemeld en doen mee aan de activiteiten in de bibliotheekvestigingen. Ze vangen verhalen in alle vormen: door te luisteren, vertellen, knutselen, zingen en lezen. Ze sparen hiermee stempels voor hun Verhalenvangerspaspoort. Kinderen kunnen in de bibliotheek gratis Verhalenvanger worden.

Meer informatie over de Verhalenvangers is te vinden op: www.bibliotheekarnhem.nl/verhalenvangers.

Meer berichten