Koningsmarkt Arnhem heeft nieuwe locatie

Koningsmarkt Arnhem heeft na een aantal verschillende locaties in de afgelopen jaren nu een definitieve locatie voor de komende jaren. Na veelvuldig overleg met de Gemeente Arnhem is gekozen voor de Zijpendaalseweg.

Een belangrijke stap, mede gezien de problemen met het vinden van een locatie in de afgelopen jaren. De media heeft hier in het verleden al ruim aandacht aan besteed. Daarom zijn wij blij dat wij er nu uitgekomen zijn met de gemeente en ons kunnen focussen op de toekomst met een markt speciaal voor de arnhemmers.

"Al sinds jaar en dag is de koningsmarkt een begrip in Arnhem.

Niet voor niets, want met ruim 200 marktkramen is de koningsmarkt een van de grootste in de regio.

Ook dit jaar, op vrijdag 27 april, staat deze fantastische markt weer op het programma tijdens koningsdag.

Vanaf 2018 hebben wij voor de koningsmarkt een nieuwe locatie, waar wij als organisatie verschrikkelijk trots op zijn.

De Zijpendaalseweg zal dit jaar bruisen van gezelligheid en gevuld zijnmet marktkramen waar particulieren hun spullen aan de man kunnen brengen.

Een ideale locatie voor de mensen die lekker willen rondneuzen of opzoek zijn naar die ene ontbrekende schat. Als je klaar bent met rondstruinen dan is de oversteek naar de familieactiviteiten in Park Sonsbeek met als thema dit jaar
Doe Mee !!! zo gemaakt.

Wil jij ook een echte marktkraam van 4 meter breed op de koningsmarkt ?

Inschrijven kan op 2 manieren

1) Inschrijven via mail

koningsmarktarnhem@hotmail.com

“Vermeld hierin je naam (voor- en achternaam), geboortedatum, woonadres, telefoonnummer en emailadres en wat je wil gaan verkopen".

Je ontvangt dan van ons de bevestiging en betaalinstructies per mail.

2) Inschrijven bij KUIFJES CORNER

Wanneer:

Donderdagavond 8 maart 2018 van 18:00 – 20:00

Zaterdag 10 maart 2018 van 10:00 – 12:00

Waar:

Bij KUIFJES CORNER op de hoek van de Bakkerstraat 26 en de Pastoorstraat (centrum) te Arnhem zitten mensen van de marktorganisatie klaar om je alle uitleg te geven en waar je een marktkraam kunt reserveren.
Bij regen zitten zij binnen; bij mooi weer buiten op het terras.

Wat kan je huren:
Je kan een echte marktkraam huren die op de dag zelf op de markt voor je klaarstaat. Er zijn die dag géén grondplaatsen (voor bv een kleedje met spullen) en/of tafels beschikbaar. Je kunt dus alléén een marktkraam reserveren en huren.
Ook kun je een bovenzeil huren zodat je er zeker van bent dat alles droog blijft als het onverhoopt zou regenen die dag. Bij dat bovenzeil krijg je tevens 6 professionele klemmen waarmee je het zeil heel gemakkelijk en stevig kunt bevestigen aan de marktkraam.

Huur- en reserveringskosten:
Om een marktkraam te reserveren betaal je:
Kraamhuur: € 39,=
Bovenzeil: € 5,00*
* Bij het bespreken van een bovenzeil moet er buiten de huurkosten ook een borgsom van € 10,= betaald worden. Deze borgsom krijg je op 27 april weer terug tegen inlevering van zeil en klemmen vóór 17.00 uur.
Alle bedragen dienen bij het reserveren contant betaald te worden. Pinnen is niet mogelijk!

Krijg ik de kosten eruit?
Gelet op de grote belangstelling die er ieder jaar weer is voor deze Koningsmarkt om een marktkraam te huren, kun je ervan overtuigd zijn dat je aan het eind van de dag geld overhoudt! Natuurlijk hangt veel af van wat je verkoopt, tegen welke prijs en hoe goed je in verkopen bent, maar er zijn ieder jaar weer mensen die aan het eind van de dag vele honderden Euros overhouden. En wat ook zeker is: de markt wordt zéér druk bezocht.

Deze markt, die georganiseerd wordt door de Stichting Viering Nationale Feest- en Gedenkdagen, is uitsluitend toegankelijk voor particulieren. Handelaren worden dan ook meteen verwijderd. Maar het is ook geen kindermarkt of vrijmarkt.

Meer berichten