Bahaeddin Budak nieuwe campagneleider van DENK Verenigd Arnhem

Arnhem - Het is verkiezingstijd en er zal weer veel meer campagne gevoerd worden dan normaal. Om dit in goede banen te leiden is er een nieuwe campagneleider benoemd: Bahaeddin Budak.

Budak is vanaf de oprichting van Verenigd Arnhem betrokken bij de partij. Hij kent de stad goed en heeft een enorme netwerk in Arnhem. De afgelopen periode heeft hij zich ook optimaal ingezet dankzij een plan van aanpak voor deze campagne.

Budak: 'De verkiezingen op 21 maart 2018 zijn voor DENK Verenigd Arnhem een enorme uitdaging. Allereerst gaan we er met zijn allen aan werken om de kandidaten die worden opgeleid in de gemeenteraad te krijgen, maar uiteraard proberen we ook de organisatie stevig neer te zetten tijdens deze campagne."

Budak vervolgt; Als campagneteam gaan we ons zo goed mogelijk voorstellen aan alle Arnhemmers. We gaan ons sterk maken voor de gewone Arnhemmer en zullen dit met verschillende acties bekend maken aan de stad. Arnhem zal zeker van ons gaan horen.

Dankzij een campagneteam met veel jonge en ervaren mensen gaan wij ons inzetten om met vijf zetels in de raad te komen. Campagnevoeren doe je namelijk niet alleen tijdens verkiezingstijd.

Meer berichten