Foto: Krista van der Niet

Feestelijke Week van Toneelgroep Oostpool in Stadstheater Arnhem

Na een succesvolle eerste editie neemt Toneelgroep Oostpool van zaterdag 24 februari t/m zaterdag 3 maart wederom Stadstheater Arnhem over tijdens de tweede Week van Toneelgroep Oostpool. De week is extra bijzonder omdat op 28 februari het gezelschap 65 jaar bestaat. Daarom trakteert Oostpool op een breed programma met voorstellingen en activiteiten, en als kers op de taart de première van Robin Hood. 

Robin Hood en meer…
Tijdens de Week van Toneelgroep Oostpool gaat anti-sprookje Robin Hood in première. Schrijver Joachim Robbrecht en regisseur Sarah Moeremans nemen deze rebelse revolutionair onder handen in hun theaterreeks What's in a fairytale?!. Wat heeft dit oeroude sprookje ons nu nog te zeggen? Naast Robin Hood zijn de succesvoorstelling Bromance (14+) (Timothy de Gilde) en de nieuwste delen van de portretreeks Allemaal Mensen (Marcus Azzini) te zien. Ook tipt Azzini deze week jong talent dat je moet blijven volgen: Kim Karssen en Florian Myjer met de voorstelling Bloomsbury.

65 jaar Oostpool
Precies op 28 februari is het 65 jaar geleden dat Toneelgroep Oostpool door de gezamenlijke Oost-Nederlandse overheden werd opgericht. Het gezelschap is altijd de jonge hond van het Nederlandse theater geweest en blijft dat ook in de toekomst. Niet te veel aandacht voor de leeftijd dus, maar wel tijd voor een feestje. Tijdens de Week van Toneelgroep Oostpool zijn er naast het programma verschillende feestelijke acties in het Stadstheater.

Bestel je tickets via arnhemsepodia.nl/weekvantoneelgroepoostpool of telefonisch via 026 - 443 73 43 (wo t/m za van 13:00 – 17:00). Meer informatie vind je ook op toneelgroepoostpool.nl

Meer berichten