EHBO diploma? Wij zoeken jou!

Arnhem - Voor diverse evenementen zoekt KNV EHBO afdeling Arnhem Presikhaaf enthousiaste vrijwilligers die in het bezit zijn van een geldig EHBO diploma. De nieuwe vrijwilligers worden goed ingewerkt, komen in een enthousiast en betrokken team van vrijwillige hulpverleners en er is een goede vrijwilligersvergoeding.

Ben jij in het bezit van een geldig EHBO diploma? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou! KNV EHBO afdeling Arnhem Presikhaaf is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het fantastisch vinden om tijdens evenementen EHBO hulpverlening te verrichten. Ben jij diegene met een EHBO diploma die gemiddeld 8 uur per maand bij een evenement aanwezig wil zijn? Durf jij samen met een geweldig team van vrijwillige hulpverleners mensen te helpen tijdens Koningsdag of dancefeesten? Als vrijwilliger ben je goed verzekerd en je krijgt een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast, maar nog veel te vragen? Meld jezelf aan voor onze informatieavond of informatiedag. Deze dagen worden na aanmelding bekend gemaakt. Na een competentietest en een inwerkprogramma word je vrijwilliger bij een professionele EHBO vereniging.

Wat vragen wij?
Je moet in het bezit zijn van een geldig EHBO diploma (of gelijkend). Alleen BHV is onvoldoende. Daarnaast wordt er van je gevraagd dat je goed met mensen om moet kunnen gaan. Je bent daadkrachtig en leergierig.

KNV EHBO afdeling Arnhem Presikhaaf verzorgt bij verscheidende evenementen EHBO hulpverlening. Voorbeelden zijn onder andere: dancefeesten, Koningsdag in de binnenstad van Arnhem en diverse intochten. Daarnaast zijn vrijwilligers ook te vinden bij kleinschalige evenementen, zoals een vlooienmarkt, schoolvoetbal of kerstmarkt. Tijdens deze evenementen zorg jij er met een aantal andere vrijwilligers voor dat iedereen vakkundige hulp krijgt aangeboden. Onze vereniging beschikt over eigen materiaal, zoals een EHBO tent, trolleys, legbedden etc. Als vrijwilliger kom je in een professionele omgeving waar je op een leuke manier kan leren en doen. Daarnaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding, evenementen buiten Arnhem een reiskostenvergoeding en eens per jaar een hulpverlenersuitje.

Interesse? Neem dan contact op met R. van Heemskerken, penningmeester@ehbo-arnhem-presikhaaf.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten