Feest met de Flabinussen
Feest met de Flabinussen (Foto: Ruben Bouwman )

Carnaval met de Flabinussen in Schuytgraaf!

Carnaval in Schuytgraaf!

Niet alleen in Brabant en Limburg wordt carnaval gevierd. Ook in de Arnhemse wijk Schuytgraaf barst het feestgedruis ook dit jaar weer los. Zingende Prins Mike (Sanders) den 1e en zijn Page Chalana hebben inmiddels het carnavalsseizoen voor de Flabinussen geopend en zullen dit jaar een ongekend feest houden voor iedereen!

Te beginnen op zaterdag 10 februari met het kindercarnaval. In de feestburcht van de Flabinussen, de kantine van VV de Arnhemse Boys, zal vanaf 13.30 uur de limonade klaarstaan. Alle kinderen en ouders mogen verkleed komen en ook dit jaar zullen er weer diverse prijzen te winnen zijn voor de origineelste outfit. Kinderen kunnen gratis worden geschminkt en ook onze clown en DJ Frank zullen voor de nodige grappen en goede muziek zorgen. Voor een warme snack wordt ook gezorgd.

Aan het einde van de middag (rond 16.00 uur)krijgen alle kinderen uit handen van het prinsenpaar een lekkere zak snoep mee naar huis. De toegang is geheel gratis en iedereen is welkom. In de avond gaat het feest door, maar dan voor een andere doelgroep. Iedereen die de 55 is gepasseerd, zin heeft in een leuke, gezellige en vrolijke avond is welkom op onze 55+ avond. Ook hiervoor is de toegang gratis en voor een warm welkomstkopje koffie of thee wordt gezorgd. Onze feestburcht is geopend vanaf 19.30 uur en verkleden mag, maar is niet verplicht.

Zondagavond 11 februari gaat het feest onverminderd verder vanaf 20.11 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Ook op maandagavond is de burcht geopend vanaf 19.30 uur en zal er weer een fantastische avond met diverse optredens voor de boeg staan. Dinsdag de 13e vanaf 12.11 uur ontvangen we, buiten een reeks artiesten om, ook diverse bevriende carnavalsverenigingen vanuit heel het land.

De artiestenlijst die buiten onze vaste Dj Mitch zullen optreden is weer bijzonder te noemen. Pascal Redeker, huiszanger van café Bolle Jan en deelnemer van het programma Bloed, Zweet en Tranen, Jeroen (Hazes) Visser, Kobus Engels, Franz Joostink, Marvin de Geest, Danny Terp, Dave Korteweg en Raymond Arnold zijn enkele namen uit ons muzikale arsenaal voor deze dolle dagen. Natuurlijk zal ook onze zingende Prins zich van zijn beste kant laten zien en horen.

Kortom, feest in Arnhem, feest in Schuytgraaf, daar waar iedereen welkom is!
Kom genieten van geweldige muziek, indrukwekkende optredens van artiesten en onze eigen dansgardes. Voor meer info kijk je op www.flabinussen.nl

 

Meer berichten