Logo arnhemsekoerier.nl

Salone MichelAngelo knipt voor LINDA.foundation

Arnhem - Salone MichelAngelo geeft gezinnen in regio Arnhem die onder de armoedegrens leven een extraatje: vier gratis knipbeurten bij de kapsalon. Via de landelijke actie van LINDA.foundation ontvangen die gezinnen in de feestelijke decembermaand een pakket met waardebonnen. Bij honderden ANKO-kappers in het land kunnen de bonnen verzilverd worden.  
 

Ook in Nederland hebben duizenden gezinnen zo weinig te besteden, dat zij geen bezoek aan de kapper kunnen brengen. Daarom knipt Salone MichelaAngelo mensen die financieel moeilijk rond kunnen komen. Dit jaar helpt de LINDA.foundation 3500 gezinnen. 
 
Liefde voor kappersvak  
Bij de kapper krijg je niet alleen een mooie nieuwe coupe, maar vind je ook altijd een luisterend oor voor alles wat je bezig houdt. Juist door deze persoonlijke aandacht voelen klanten zich een ander mens na een kappersbezoek. Kappers houden van hun vak en daarom gaat het Michele Mungiovi-Leenders aan het hart dat veel gezinnen uit Arnhem dit fijne gevoel moeten missen. Hij benadrukt: "Toen we vanuit onze brancheorganisatie ANKO werden gevraagd om deel te nemen aan de actie Wij Knippen Voor LINDA.foundation hebben we dan ook geen moment getwijfeld."  
 
Net als ieder ander 
Het leuke is dat wie met een cadeaubon gaat betalen, dit niet van tevoren hoeft te zeggen. Michele verduidelijkt: "We willen zowel het uiterlijk als het zelfvertrouwen een enorme boost geven. Daarom mogen klanten met een kappersbon gewoon een afspraak maken net als iedereen. We verzorgen je met even veel aandacht en liefde." 
 
Selfie actie: klanten doneren 

Klanten van de kapsalon die in december plaatsnemen op de kappersstoel zijn van harte welkom om het goede doel te steunen. Met een selfie-actie zijn leuke prijzen te winnen en een speciale actiewebsite doet dienst als digitale collectebus. Door klanten te betrekken, krijgt de campagne een extra dimensie omdat je zo mét elkaar iets kunt betekenen voor een ander.

Meer berichten

Shopbox