Logo arnhemsekoerier.nl

De Arnhemse Markten gaan online

Arnhem - Op 1 februari is het eindelijk zover: de Arnhemse Markten gaan van start met De Markt Online. Vanaf deze datum zal de website van de Arnhemse markten in de lucht zijn. In april vindt de officiële feestelijke lancering plaats op de markt in Arnhem. Tijdens deze lancering gaat ook de fietsenactie van start.

Online op de kaart zetten

In een tijdperk waarin steeds meer online afspeelt, kunnen ook de markten niet meer achter blijven. Het is daarom belangrijk je online goed te profileren en met deze ontwikkeling spelen de Arnhemse Markten daar op in.

De website van de Arnhemse Markten biedt podium voor de ondernemers van de markten. Zij krijgen de mogelijkheid hun producten te tonen aan een breed publiek. Daarnaast worden er diverse acties georganiseerd, het laatste marktnieuws gedeeld en de nieuwste aanbiedingen getoond.

Aanbiedingen

Één van de meest interessante onderdelen van De Markt Online voor ondernemers is de mogelijkheid om aanbiedingen te plaatsen. Iedere ondernemer krijgt een persoonlijk profiel waarmee zij toegang krijgen tot de website en zo op een gemakkelijke wijze iedere week hun aanbiedingen kunnen plaatsen. Deze aanbiedingen komen op de website te staan, worden verstuurd in de wekelijkse nieuwsbrief en worden gedeeld op social media.

De Markt Online

‘We denken dat de markten er goed aan doen om te kiezen voor een nieuwe strategie. In een wereld waarin steeds meer zich online afspeelt, kan ook de markt daar flink van profiteren. Wij nemen voor de ondernemers alles uit handen en houden de website en de social media-accounts in actie. In feite verzorgen wij de gehele online marketing voor de markt!’ verteld Winand van de Kamp van De Markt Online.

Meer berichten

Shopbox