Logo arnhemsekoerier.nl


Foto: Ateltiekunie

Hardlopen voor een betere lijn

Steeds meer mensen gaan hardlopen. Om fitter te worden of om af te vallen. Veel mensen vinden de eerste stappen erg moeilijk. En vinden het nog moeilijker om te blijven bewegen. DE LOPER begrijpt dat en helpt je graag. Ieder jaar helpen we veel beginners met hun eerste stappen. Zondag 21 januari beginnen we met een nieuwe cursus in Park Sonsbeek.

Het Start to Run programma wordt aangeboden in samenwerking met Atletiekunie. Gedurende 7 weken leert iedereen lekker lopen en na die zeven weken kan men al zo’n drie kilometer aan één stuk lopen.
Iedereen kan lopen, maar de beginnende loper heeft af en toe even een duwtje in de rug nodig om het juiste ritme te vinden. De trainers van DE LOPER zorgen dat juist de eerste stappen op een verantwoorde manier worden gezet. Bovendien wordt veel aandacht besteed aan de looptechniek en blessurepreventie. Bij Start to Run slaagt meer dan 90%! Wees welkom in een gezellige ambiance: samen lopen is leuker en sleept je door de moeilijke momenten. De kosten bedragen € 49,50 incl. startpakket met Runner’s World gids, magazines en audiocoaching in de App.

IVO viel 16 kilo af
"Ik was eigenlijk veel te zwaar om te gaan rennen, maar door de begeleiding van Start to Run kreeg ik de smaak te pakken. Nu ik zoveel ben afgevallen wordt hardlopen steeds leuker".

Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting loopsport te zetten. Op laagdrempelige manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. Schrijf je nu in op www.yakultstarttorun.nl. zondag 21 januari is de eerste les, om 09:30 uur bij Grandcafé Aan de Beek (bij Watermuseum) in Park Sonsbeek.
Bel voor meer info Henk Bruggeman (06 41 818 592).

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox