Logo arnhemsekoerier.nl

Topstudenten helpen bedrijven succesvoller te worden!

Topstudenten Rijksuniversiteit Groningen helpen Nederlandse bedrijven succesvoller te worden!
Heeft u wel eens gedacht aan een uitbreiding naar de kansrijke markten van China, Myanmar en/of Thailand? International Business Research (IBR) is een onderzoeksproject van de Rijksuniversiteit Groningen dat in 2018 onderzoek uitvoert in deze landen. Wij doen dit met behulp van 23 ouderejaars topstudenten.

Eén van deze gemotiveerde studenten is Tessa Mogezomp, getogen in Arnhem en nu woonachtig in Groningen. Tessa is bezig met het afronden met haar bachelor International Business en is sinds oktober verbonden aan het International Business Research project. Tessa heeft voor dit project gekozen, omdat zij zo de theorie die zij geleerd heeft in de praktijk kan toepassen. Daarnaast kan zij zo ervaring in consultancy opdoen en komt zij in contact met veel interessante bedrijven. In april gaat Tessa naar China om hier onderzoek te doen voor Nederlandse bedrijven.

Het project levert op maat gemaakt onderzoek met een economische en bedrijfskundige insteek, en kan variëren van een algemene marktanalyse tot een gedetailleerd partneronderzoek. Wat het project extra waarde geeft is dat we samenwerken met lokale studenten. In combinatie met drie maanden vooronderzoek en vijf weken veldonderzoek in het desbetreffende land leveren wij een volledig eindrapport.
"Wij adviseren bedrijven al 29 jaar bij het maken van beslissingen over het benutten van kansen en toetreding tot het betreffende land. Onze frisse blik als student levert veelal innovatieve, objectieve en vernieuwende resultaten op. Alle projecten zijn op maat gemaakt, tegen kostprijs en worden dan ook volledig naar uw wensen opgezet."

Meer berichten

Shopbox