Logo arnhemsekoerier.nl


scène Olivia Newton en John Travolta
scène Olivia Newton en John Travolta (Foto: Pro-Arts)

Jong en oud schitteren in de theatervoorstelling 'Verlangen'

Op maandag 27 november stonden jongeren van de praktijkschool Arentheem en ouderen van De Petersborg van de SWOA in de voorstelling 'Verlangen'.

In de voorstelling werden de verlangens van de deelnemers gespeeld. Zoals Fred(80) die zijn jachthond Bruno nog graag eens wilde zijn, want dan was hij weer fit en gezond. En Yari (15) leek het leuk om een dagje een dansleraar te zijn, zodat iederen lekker kon dansen. De voorstelling werd vormgegeven voor theatermaker Nelleke Verweij.

Het doel van het project was om jong en oud met elkaar in contact te brengen en elkaars belevingswereld te leren kennen. Dit is zeker gelukt. Na afloop hebben de jongeren en de ouderen nog samen geluncht en nagepraat over de voorstelling! Het was een geslaagde ochtend.

De voorstelling 'Verlangen' maakt deel uit van het project 'Chillen met je rollator' van Stichting Pro-Arts uit Arnhem. Dit is een project waarin jong en oud elkaar leren kennen door middel van theater. Zie ook de website www.proarts.nl en www.swoa.nl

Meer berichten