Logo arnhemsekoerier.nl


Logo Foodhallen
Logo Foodhallen (Foto: Daizy Media)

Rose's Lounge wordt Foodhallen Arnhem

ARNHEM – Rose’s Lounge, gelegen aan de Rijnkade in Arnhem, wordt momenteel verbouwd. Het complete interieur gaat op de schop, het pand wordt in de originele industriele staat hersteld om ruimte te maken voor een verrassende culinaire plek: FOODHALLEN ARNHEM.

De FOODHALLEN ARNHEM wordt een overdekte ‘foodmarket’. Er komen 12 verschilende foodstands. Elke foodstand zal worden gerund door getalenteerde koks die elk hun eigen unieke foodconcept neer gaan zetten. Mensen die over kooktalent, ervaring en passie beschikken, jong en gevestigd culinair talent zal hier de kans krijgen hun eigen foodstand te runnen. Een unieke aanvullilng op culinair Gelderland.

In het midden van het pand komt naast de grote bar een verse sappenbar, een koffiebranderij, een cocktail- en een wijnbar. Je kunt met je drankje in je hand lekker door het pand struinen en bij de foodstands je hapjes halen.

Je kunt er straks terecht voor lunch, borrel en diner. Uiteraard kun je straks weer genieten van het grote, zonnige terras met uitzicht op de Rijn. Hoewel Rose’s nu na 15 jaar gesloten is verdwijnt het niet helemaal uit Arnhem. Het stadsstrand Rose’s Beach keert de komende zomer gewoon weer terug aan de Rijnkade. Naar verwachting opent FOODHALLEN ARNHEM in april 2018 haar deuren voor het publiek. Via facebook kun je de ontwikkelingen in de gaten houden.

Meer berichten