Logo arnhemsekoerier.nl


Inschrijven voor de 2E Editie Glad Back!

Arnhem - Na de eerste succes-serie dit najaar maakt het Kunstbedrijf Arnhem in 2018 een doorstart met Gladback, het 55+ band/muziekproject.

Glad Back is een soort come- back voor mensen die ooit in een band hebben gespeeld of een kans voor diegenen die daar altijd al van gedroomd hebben. Hoe dan ook, het kan vanaf nu van ieders bucketlist worden afgevinkt Met elkaar muziek maken verbindt, inspireert en geeft energie. Dat zijn de pijlers voor het project. Mensen komen in beweging en ontmoeten elkaar in hun passie voor muziek.

Onder begeleiding van bandcoaches Thomas Calis en Tudor Rutjes werk je vanaf 18 januari op donderdagochtend in 8 weken tijd naar een optreden toe. Dit is jouw/jullie kans om weer in een band te spelen of je nou beginnend of gevorderd bent. Muzikale (zang)ervaring en enthousiasme is gewenst, noten kunnen lezen is niet nodig.

De afgelopen periode zijn er uit 16 deelnemers 3 bands samengesteld die met groot enthousiasme op donderdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur repeteren. Hun zelfgekozen repertoire varieert momenteel van singer-songwriter tot stevige blues en rock nummers. De meeste deelnemers zijn zo enthousiast dat ze graag willen deelnemen aan onze volgende editie. Voor ons geen probleem want Glad Back mag groeien. Dus, toe aan een écht podium? Haal je instrument onder het stof vandaan, smeer je stembanden en meld je aan via gladback@kunstbedrijfarnhem.nl.

Kosten € 135,- Deelname met Gelrepas is mogelijk

Voor meer informatie over GLAD BACK, neem contact op met:

Kunstbedrijf Arnhem

Kortestraat 16

6811 EP Arnhem

T: 026 327 23 19

E: info@kunstbedrijfarnhem.nl

Meer berichten