Logo arnhemsekoerier.nl


Barbara van der Waarde (rechts) ontvangt haar boek ‘Faalangst’ uit handen van Josina Intrabartolo van uitgeverij Scrivo Media.
Barbara van der Waarde (rechts) ontvangt haar boek ‘Faalangst’ uit handen van Josina Intrabartolo van uitgeverij Scrivo Media. (Foto: John Voermans)

Arnhemse schrijft gids over faalangst

Arnhem - Orthopedagoge Barbara van der Waarde uit Arnhem heeft een gids uitgebracht over faalangst. Barbara, die zich met haar praktijk Orthopedagogiek van Waarde vooral richt op (hoog)begaafde kinderen, schreef de gids niet alleen vanuit haar vakkennis, maar vooral ook vanuit eigen ervaring. Het resultaat is een boekje dat bol staat van praktische tips.

‘Faalangst, tips en trucs’ is de officiële titel van het boek, dat onlangs werd gepresenteerd tijdens de goedbezochte jaarlijkse bijeenkomst van de uitgeverij, Scrivo Media, in Ede. Barbara kreeg daar het eerste exemplaar uitgereikt en hield direct een lezing over het onderwerp, waar zij veel feeling en ervaring mee heeft.

‘Faalangst is een vorm van angst die je in het dagelijks leven erg in de weg kan zitten’, weet Barbara. ‘En het is niet gemakkelijk om het te overwinnen. Maar je kan er wel degelijk iets aan doen!’ Omdat faalangst op iedere leeftijd kan voorkomen, heeft ze het boekje geschreven voor zowel (oudere) kinderen en pubers, als hun opvoeders. ‘Maar ook voor volwassenen zijn de tips prima te gebruiken’, aldus Barbara, die al mooie reacties heeft mogen ontvangen op de gids.

Faalangst, tips en trucs is verkrijgbaar bij de reguliere (internet)boekhandel of via www.scrivomedia.nl

Meer berichten