Logo arnhemsekoerier.nl


Tijdens de Landelijke Week van de Huidtherapie 2017 houdt Triaderm een open dag op zaterdag 7 oktober.
Tijdens de Landelijke Week van de Huidtherapie 2017 houdt Triaderm een open dag op zaterdag 7 oktober.

Triaderm houdt op zaterdag 7 oktober open dag

ARNHEM - Tijdens de Landelijke Week van de Huidtherapie 2017 houdt Triaderm een open dag op zaterdag 7 oktober.

Elk mens heeft wel iets aan de huid wat anders is dan bij anderen. Dit maakt ons uniek.

Soms gaat het hierbij om huidafwijkingen waarbij je je onzeker kan voelen. Heeft u dan wel eens aan de huidtherapeut gedacht?
Onze huidtherapeuten behandelen vele verschillende kleine én grote huidafwijkingen; soms kan een kleine imperfectie al met een enkele behandeling worden verwijderd, in andere gevallen werken wij aan het verbeteren van huidklachten die zeer bepalend en aanwezig zijn in het dagelijks leven. Als huid- en oedeemtherapeut hebben wij aandacht voor uw lijf én uw welzijn.
Tijdens de open dag staan de huidtherapeuten van Triaderm voor u klaar om u te voorzien van informatie en adviezen over de huid met gratis huidanalyse. Ook kunt u een gratis test bij de natuurgeneeskundige laten doen naar tekorten van vitamines en mineralen.

U bent van harte welkom voor advies op maat. Voor de eerste 20 bezoekers ligt er een gratis gevuld tasje klaar met kortingsbon en huidvriendelijke kadootjes!

Zaterdag 7 oktober van 11.00 – 15.00 uur. Triaderm Arnhem, Eusebiusbuitensingel 32. Tel: 026-20 22 656. Mail: arnhem@triaderm.nl.

www.triaderm.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox