Logo arnhemsekoerier.nl


Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger Meubelrestauratie SixtyFruits

Arnhem - Als Vrijwilliger Meubelrestauratie help je mee bij het restaureren/opknappen van vintage meubelen uit de jaren 60: dressoirs, ladekasten, wastafelkasten, stoelen. Bij SixtyFruits kom je in een warm nest terecht. Een club leuke medewerkers, vrijwilligers en deelnemers maken SixtyFruits tot een zeer prettige werkomgeving. Ideeën, initiatief en kennis en ervaring worden zeer gewaardeerd. Vintage meubels opknappen / restaureren is prachtig werk. Je plek innemen in een groep mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt is dankbaar werk.


Heb jij 2 rechterhanden, acht uur per week tijd en interesse in restauratie/opknappen van meubelen? Vind jij het leuk om in een omgeving met zeer diverse mensen te werken? Heb jij hart voor je mede-mens? Dan pas jij misschien goed in ons team.

Kijk ook op de website: www.sixtyfruits.nl of meld je aan bij Bob Houter, 06-12844807, bob@sixtyfruits.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten