Logo arnhemsekoerier.nl


Kijk en doe mee week

Altijd al willen dansen, schrijven of een instrument bespelen? Kom naar de Kijk en doe mee week! Van 11 t/m 16 september maak je kennis met het kunstzinnige cursusaanbod in Rozet.

Zin in een workshop, les of cursus op het gebied van dans, theater, muziek of beeldende kunst? Maak kennis met de vele kunstzinnige lessen die binnen Rozet en daarbuiten plaatsvinden en vindt de cursus die bij jou past! De week van 11 t/m 16 september 2017 is de week om te ontdekken welke cursus je dit jaar zou willen doen. Doe en kijk mee en maak meteen kennis met de docenten. 

Bij De Vloer, school voor Podiumkunsten, bij Versteegh Kids en bij Marie Chantal Bakx kun kinderen en volwassenen bij alle cursussen op het gebied van dans, theater en musical kijken en/of meedoen. Kinderen kunnen een gratis proefles volgen bij de oriënterende muziekcursus AMV of bij de gitaar- of contrabaslessen van Jan Flubacher. Ook mogen volwassen meekijken bij de schrijfcursussen 'Kort en goed!' en 'Een beter verhaal' van Marijke Foncke of bij het inloopatelier keramiek van Esther van Groeningen. 

Kijk voor een overzicht per dag op www.kunstbedrijfarnhem.nl/agenda. 
 

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox