Logo arnhemsekoerier.nl


(foto: Monique Fisscher)
(foto: Monique Fisscher)

Feestelijke opening broedplaats voor de ondernemende wijkbewoners

Arnhem - Er is een nieuwe ruimte aan de Spijkerstraat 125 in gebruik genomen die tot nu toe bekend staat als de Broedplaats. Deze fysieke plek is voortgekomen uit De Blauwe Wijk Economie. De Blauwe Wijk Economie zet zich in voor een circulaire, inclusieve wijkeconomie. Zij stimuleert wijkbewoners, waardoor al eerdere ondernemingen van de grond zijn gekomen of in ontwikkeling zijn, zoals het BuurtGroenBedrijf, Spijkerbed, mo, Spijkerenergie, Spijkerzwam en Spijkerdesign.

We nodigen je van harte uit om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn op: 14 september om 18.00 uur
Wijkbewoners, betrokkenen en geïnteresseerden kunnen dan onder het genot van een hapje en een drankje komen kennismaken én getuige zijn van de onthulling van de nieuwe naam.

De nieuwe ruimte is een ontmoetingsplek voor ondernemende wijkbewoners. Hier kunnen initiatieven uitgroeien tot ondernemingen. Het is een plaats om te dromen, netwerken, experimenteren en om ideeën verder te ontwikkelen. Ook biedt het plaats aan kleinere activiteiten georganiseerd door wijkbewoners, zoals bijvoorbeeld workshops, lezingen en creatieve activiteiten.

Van harte welkom namens de feestcommisie
Patrick, Willem, Marike, Arna, Maurits, Gerhard en Monique

Voor verdere informatie: deblauwewijkeconomie@gmail.com. 

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox