Onderwijs

Website Arnhem Studiestad maakt nieuwe studenten wegwijs in Arnhem

Arnhem - Wat zijn voor studenten de leukste plekken om een concert of voorstelling te bezoeken of een biertje te drinken? Hoe kom je aan een kamer? Waar moet je zijn om te sporten? En welke leuke evenementen staan er gepland? Dit en meer is te vinden op de nieuwe website www.arnhemstudiestad.nl die tijdens de gezamenlijk introdag van de hogescholen in Arnhem, van start is gegaan.

Studenten van de hogescholen gaan de belangrijkste content leveren voor de nieuwe site, in de vorm van blogs en vlogs. Zij weten immers het beste de weg in de stad!
Houd de site de komende tijd in de gaten als de eerste studentenverhalen gaan verschijnen, te beginnen met een verslag van de Arnhem intro.

Op de site kun je ervaren hoe aantrekkelijk het is om in Arnhem te studeren. Wat maakt Arnhem namelijk zo leuk?
Natuurlijk de bruisende binnenstad, de prachtige parken en het grote cultuuraanbod. Arnhem is groen, creatief en ondernemend en huisvest drie hogescholen die hier inhoudelijk perfect op aansluiten. De 3 hogescholen samen vormen de voedingsbodem voor innovatie in de regio. Ook na je studie biedt Arnhem interessante werkgevers, zoals grote (internationale) bedrijven en MKB.

De site Arnhem Studiestad is in deze eerste fase bedoeld voor aanstaande en nieuwe studenten. De informatie op de site is een aanvulling op de uitgebreide websites van de instellingen zelf. De informatie voor Engelstaligen is nog beperkt, maar dat wordt in de toekomst uitgebreid.

Arnhem Studiestad is een gezamenlijk initiatief van ArtEZ hogeschool voor de kunsten, hogeschool Van Hall Larenstein, de HAN en gemeente Arnhem.

Meer berichten

Shopbox