Vrijwilligerswerk

Belevingsgroep ouderen, mensen met dementie

Arnhem - Vanuit Hoeve Klein Mariëndaal wordt er een groep ouderen deel aan een belevingsgroep. Gaat jouw interesse uit naar één van deze activiteiten? Wandelen met deelnemers op landgoed Mariëndaal; groenten oogsten uit eigen tuin en daarmee de lunch bereiden; schapenwol van de eigen schapen vilten en/of spinnen; tuinieren in de bloemen/kruiden pluktuin; vogelhuisjes/mezenkastjes bouwen; jams maken met bessen van het land. Dan kun je vast onze deelnemers enthousiast maken om mee te doen en zo samen plezier te beleven!

De belevingsgroep ouderen is met maximaal 8 deelnemers in het voorhuis. Het voorhuis heeft een eigen terras met uitkijk op de bloemen/kruiden pluktuin waar wij ook graag tuinieren. Verder wandelen we graag en spelen in op de individuele interesses van de deelnemers. Wij bieden 5 ochtenden aan van 09.30 tot 13.30 uur inclusief een gezamenlijke lunch in de theeschenkerij en bij mooi weer op ons eigen terras. Als vrijwilliger werk je samen met een beroepskracht. Wat vragen wij? Kennis/vaardig in datgene wat jij inbrengt aan activiteit; levenservaring met een minimum leeftijd van 45 jaar; goed in je vel zitten waardoor je ruimte kan geven aan de ander met een ondersteuningsvraag. Wat maakt het werk de moeite waard? De gezonde omgeving van bos, tuin, plant, bloemen en dier; de biologische producten van eigen land; de kleinschaligheid; ons kent ons; periodieke feesten als Lentefair, zomer bbq feest, herfstfair, kerstdiner, vrijwilligersdag; leuk team waarin ieder zichzelf kan zijn; een innovatieve organisatie met altijd plannen voor de toekomst.
Help jij mee de ouderen een leuke en zinvolle dagbesteding te geven? Meld je dan aan bij Lieke Camerik, (06) 40422329 of liekecamerik@gmail.com.

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten

Shopbox