Logo arnhemsekoerier.nl


Studio26 zoekt jong danstalent

Bij Studio26 starten vanaf september niet één maar twee vooropleidingen voor jonge dansers. Studio26 is een podium voor creatieve industrie in Velp en onder andere bekend van het aanbieden van danslessen voor beginners tot mbo-niveau. Naast de al bekende vooropleiding Masterclass, start nu ook de urban dans vooropleiding 1 Essence. Getalenteerde dansers kunnen zich opgeven voor de audities die voor beide opleidingen op donderdag 31 augustus gehouden worden.

Bij de vooropleiding Masterclass gaan de leerlingen onder leiding van ervaren docenten aan de slag met de stijlen klassiek, modern, jazz en hiphop. De nieuwe vooropleiding 1 Essence richt zich uitsluitend op urban dansstijlen zoals hiphop, popping, locking, street styles en breakdance. Studio26 start 1 Essence in samenwerking met Roché Apinsa van Mind, Body & Soul school of art en Daniël Louis van Trappe van Social Dance. Beide zijn ervaren dansdocenten en hebben naast eigen dansstudio’s ook stevige (internationale) danscarrières.

Sterke start danscarrière

De jonge dansers die tijdens de audities geselecteerd worden voor deelname aan Masterclass en 1 Essence starten met een intensief meerjarig programma. Voor dansers die nog een stapje verder willen gaan en nadenken over een professionele mbo- of hbo-vervolgopleiding, zijn beide programma’s een goede voorbereiding op de audities van de vakopleidingen.

Aanmelden audities

Voor meer informatie over de opleidingen en het aanmelden voor de audities op donderdag 31 augustus ga je naar de website van Studio26. Beide audities vinden plaats bij Studio26 in Velp.

Reageer als eerste
Meer berichten