Logo arnhemsekoerier.nl


Hair4Her voor het tweede opeenvolgende jaar genomineerd

Stichting Hair4Her is voor het tweede opeenvolgende jaar genomineerd door het Dela Goededoelenfonds.

Met de verkiezing van de Gouden Venus van Milo wil het DELA goededoelenfonds mensen met een beperking in het zonnetje zetten. Het fonds draagt met het thema Onbeperkt! bij aan projecten waarin mensen met een beperking als vrijwilliger iets goeds doen voor een ander. Zij geven op die manier meer betekenis aan hun leven en zijn tegelijk van enorme waarde voor de maatschappij. De Gouden Venus van Milo is bedoeld voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking die iets goeds doet voor de samenleving.

De nominatie is een ontzettende waardering voor mijn werkzaamheden bij Hair4Her. Hair4Her heeft afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, en is inmiddels verhuisd naar een grotere locatie. Mijn familieleden springen zelfs in vakantie periodes in zodat ten alle tijde de clienten terecht kunnen bij Hair4Her.

Stichting Hair4Her zamelt haarwerken en hoofdbedekkingen in en leent deze kosteloos uit aan kankerpatiënten.

Cliënten kunnen op afspraak naar speciaal daarvoor ingerichte ruimte komen om een geschikt haarwerk uit te zoeken, Hair4Her kan ook naar patiënten toe komen als het om medische redenen niet mogelijk is om te reizen.

Kijk op www.hair4her.nl voor meer info wat de stichting doet.

Om te stemmen voor de Gouden Milo van Venus kan men naar http://goudenvenusvanmilo.nl/?page_id=797&app_data=58758

Reageer als eerste
Meer berichten