Logo arnhemsekoerier.nl


Ruim 300 kinderen bij de Nationale Buitenspeeldag Elderveld

Arnhem - Zoals door het hele land was er ook op 14 juni in Elderveld de Nationale Buitenspeeldag 2017! Een dag voor kinderen in teken van buiten spelen. Dit jaar was in Elderveld het groots aangepakt, maar het aantal kinderen van ruim 300 kinderen was niet verwacht.

Er waren vele spelletjes doen voor de kinderen met een leuk muziekje voor een goede sfeer. Zo konden de kinderen ook een diploma behalen bij de Beweeg & Vaardigheidstest van Elderveld in Beweging. Twee verschillende springkussens, een foodtruck met gratis limonade voor de kinderen, diverse Oudhollandse spelletjes, suikerspin, schminken, een Meet & Greet met Elsa, et cetera. Voor de kinderen was er genoeg te doen tussen 13:00 en 17:00 uur. Zelfs de brandweer kwam bij de Nationale Buitenspeeldag Elderveld nog langs om wat verkoeling te kunnen verzorgen voor de kinderen. Vele kinderen en ouders mochten nog even snel een fotootje maken zittend in de brandweerwagen, voordat deze weer vertrok om gereed te zijn voor eventuele meldingen.

Als afsluiting van de dag werd de winnaar van de Facebook actie in samenwerking met de Spelende Hollander en de winnaars van de Fotospel op het Winkelcentrum, wat eerder het jaar was georganiseerd, bekend gemaakt.

We hebben als organisatie al vele positieve geluiden mogen ontvangen over de gezellige en leuke dag voor jong en oud! Via deze weg willen wij als organisatie ook nog even alle vrijwilligers bedanken voor de hulp en aanwezigheid. We hopen om volgend jaar er een net zo leuke of nog leukere dag weer van te maken voor jong en oud in onze wijk.

Reageer als eerste
Meer berichten