Logo arnhemsekoerier.nl


DAK5, een dak vol zomers plezier!

Arnhem - In de maanden juli en augustus wordt het dakterras van Rozet omgetoverd tot zomerse hotspot DAK5. Gedurende acht weken kan Arnhem hier volop genieten van lekker eten en drinken, ontspanning in de groene daktuin, meedoen aan diverse creatieve activiteiten, kijken naar bijzondere optredens en nog veel meer.

DAK5 is een samenwerkingsinitiatief tussen Restaurant Momento en Rozet. De bewoners van Rozet werken samen aan een bruisend programma voor een zo breed mogelijk publiek. Lion Hermsen van Restaurant Momento ziet deze samenwerking bij uitstek als kans om de kracht van de bewoners te laten zien: "Samen geven we het dakterras de make-over die eer doet aan het prachtige uitzicht. En met een divers programma, belooft het één groot feest te worden!", aldus Hermsen.

DAK5 biedt naast eigen horeca en programmering ook een open podium. Hermsen: "Lokale en regionale ondernemers, kunstenaars, muziekmakers en andere creatievelingen zijn welkom om een plekje op het open podium te reserveren".

Restaurant Momento verzorgt de horeca van DAK5. Dit betekent dat ook groepen hier naar hartenlust kunnen genieten van een borrel, barbecue, lunch of diner. De eerste editie van DAK5 gaat op 3 juli a.s. feestelijk van start. DAK 5 is geopend tijdens reguliere openingstijden van Rozet.

Nieuwe ideeën, aanmeldingen voor het open podium, vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden naar info@dak5.nl. DAK5 wordt op 3 juli feestelijk geopend. Meer informatie over de opening en andere activiteiten vind je op facebook.com/dak5

Reageer als eerste
Meer berichten