Rijn IJssel-bestuurder Karina Visscher en directeur Musis & Stadstheater Arnhem Hans Verbugt.
Rijn IJssel-bestuurder Karina Visscher en directeur Musis & Stadstheater Arnhem Hans Verbugt. Foto:

Rijn IJssel en Musis & Stadstheater Arnhem intensiveren samenwerking

Algemeen

ARNHEM - Rijn IJssel en Musis & Stadstheater Arnhem intensiveren hun samenwerking. Daartoe tekenden Rijn IJssel-bestuurder Karina Visscher en directeur Musis & Stadstheater Arnhem Hans Verbugt tijdens de Dinnershow Goud in het bijzijn van 200 netwerkpartners een overeenkomst en verstevigen hiermee de lokale samenwerking.

Rijn IJssel en Musis & Stadstheater Arnhem hebben de magie van entertainment en culinaire hoogstandjes samengebracht tijdens een reeks dinnershows. Dit jaar maar liefs drie avonden (16, 17 en 18 april) waar 300 studenten van Rijn IJssel performden in de Muzenzaal van Musis. 

Gasten werden getrakteerd op een energieke avond vol dans, muziek, entertainment en gastronomie. Dit jaar werd de dinnershow voor het eerst uitgebreid met een avond speciaal voor bedrijven en maatschappelijke partners uit Arnhem en omstreken. Onder het genot van een vijfgangenmenu konden gasten genieten van dans, zang en entertainment. 

De Muzenzaal was het podium voor studenten van de Rijn IJssel opleidingen. De dans, zang en entertainment werd verzorgd door studenten van de dansopleidingen Urban en Show Allround en Nederlandse Musical Academie. Alle horeca en een vijfgangenmenu werd verzorgd door studenten van Vakschool Wageningen. De artistieke leiding en productie was in handen van Studio26. Dit alles in nauwe samenwerking met horeca, techniek en productie van Musis.

Van bruisende dansnummers tot betoverende muzikale intermezzo’s, de Dinnershow wist het publiek te betoveren en te verrassen met een scala aan talentvolle en energierijke acts. Daarnaast werden de gasten verwend met een heerlijk diner, bereid door de culinaire experts van Vakschool Wageningen, waardoor elke avond een gastronomisch feest werd om niet snel te vergeten.

Naast het betoverende entertainment markeerden de avonden ook een belangrijke mijlpaal voor Rijn IJssel en Musis & Stadstheater, met de ondertekening van een samenwerkingsconvenant dat de nauwe banden tussen de twee instellingen bevestigt. Dit strategische partnerschap zal de basis leggen voor toekomstige samenwerkingen en gezamenlijke initiatieven.