Een volle weide.
Een volle weide. Foto: Rein De Jong

Presentatie nieuw seizoen Park Open

Algemeen

ARNHEM - Op 9 juni start het nieuwe seizoen van Park Open in Park Sonsbeek. Verder zijn er concerten op 16 juni, 30 juni, 7 juli en 14 juli. “Let op: 23 juni slaan we over maar hoef je Park Open niet te missen. Wij verzorgen tijdens het NK Wielrennen ’s middags de muziek op het podium bij het Watermuseum!” 

De eerste bands zijn gecontracteerd. Op de Hans Vrij Stage kun je deze zomer genieten van Convoi Exceptional, Stapled, Big Dave & The Dutchmen en Gimme Gimme Gimme - An Awesome Abba Tribute.

Nieuwe look

“We hebben een nieuwe look, nieuwe website, nieuwe competitie, nieuwe programmeur/presentator, nieuw terras, nieuwe zwembadjes en vijf gloednieuwe Park Open 2024 Ronde Weide”, aldus de organisatie. 

“We hebben de beste sfeer, de lekkerste muziek, het groenste gras, de tofste vrienden, de verrassendste acts, de betaalbaarste bar, de fijnste leenkleedjes, de aanstormendste talenten, het coolste kinderprogramma, de leukste foto’s en de vrijste toegang.” 

Park Open Koelbox

“Nooit meer slepen met die zware tassen en geen bonkende koelbox meer tegen je schenen! In 2024 staat je eigen Park Open Koelbox al voor je klaar op de wei. Biertje, wijntje, wat je wilt! Precies genoeg zodat de inhoud lekker koud blijft, perfect op temperatuur, tegen een low budget prijsje. Hoe cool is dat? En… helemaal JIJ, IK, WEI?”

Gezocht: Jonge Helden

Op het kleine podium van Park Open wordt gebattled om de Hans Vrij Award. De winnaar krijgt een videoshoot en een optreden op het hoofdpodium – aka Hans Vrij Stage - in 2025. 

“Met de prijs eren we Hans’ neus voor jong talent en stimuleren we de Arnhemse popcultuur. Jonge Helden tot 21 jaar die vinden dat ze Ronde Weide-waardig zijn, kunnen zich tot 30 april op Instagram met een videopitch aanmelden.” 

@parkopenarnhem, #jongehelden