Mariëtte Freijzer speelt op cello.
Mariëtte Freijzer speelt op cello. Foto: Marije van der Berg

Arnhem-West Shuffle

Algemeen

ARNHEM - De Arnhem-West Shuffle is een avontuurlijke muziekroute op zondagmiddag 21 april. Er zijn vijf zeer gevarieerde muzikale optredens op diverse locaties in Arnhem-west (wijk Lombok).

In het Montessori College Arnhem zingt Rianne Botma (begeleid door Niels Gooijer op gitaar) stemmige liedjes van singer-songwriter Joni Mitchell. In het clubhuis van de WAMV speelt Drums Unlimited swingende feestnummers met zang, marimba en andere exotische instrumenten. 

In verpleeghuis Heijendaal brengt Mariëtte Freijzer op cello muziek ten gehore van onder meer Bach. In het Elisabeths gasthuis schittert het fanfare-orkest van de WAMV met filmmuziek - de filmbeelden krijgt u er gratis bij. En in buurthuis ‘t Huukske spelen de slagwerkers van WAMV-wereldpercussie opzwepende ritmes op indrukwekkende  trommels, van Japanse taiko’s tot Afrikaanse djembé’s.

Het publiek bezoekt in groepen onder leiding van een gids alle optredens. Vertrek om 14.00 uur vanuit buurthuis ‘t Huukske aan de Mauritsstraat 22 in Arnhem. Wees uiterlijk een kwartier vooraf aanwezig. Het zijn korte en krachtige optredens, dus inclusief het wandelen naar de volgende locatie is de middag rond 16.00 uur afgelopen. De organisatie is in handen van de West Arnhemse Muziekvereniging.

Kaartjes kosten 5,00 euro en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee. Kaartjes zijn direct te koop bij Vonk Totaal aan Oranjestraat 74 in Arnhem. Of bestel je kaartje digitaal via www.wamv.nl

https://events.flextickets.nl/event/arnhem-west-shuffle