Maurice van den Akker.
Maurice van den Akker. Foto:
Zaken

Meubelstoffeerderij Van den Akker geeft oude zitmeubels tweede leven

Algemeen

ARNHEM - Wilt u uw fauteuil of bank geheel opnieuw laten stofferen? Bij Meubelstoffeerderij Van den Akker bent u dan aan het juiste adres. “Maar ook voor de wat kleinschaligere reparaties of het opvullen van een of meerdere kussens kunt u bij ons aankloppen. Het blijft dezelfde bank maar hij oogt en zit weer als nieuw”, aldus Maurice van den Akker.  

“Vaak heeft een bank naar verloop van tijd een zogeheten doorgezakt tv-hoekje. Een plek waar men het vaakst zit. Geen wonder dat in de loop der jaren juist daar wat meer slijtage is en het kussen wat doorzakt. Zonde om enkel daarvoor een nieuwe bank aan te schaffen. Het is natuurlijk veel duurzamer én goedkoper om dan een en ander te laten repareren, herstellen of opvullen. En wij hebben een ruime en gevarieerde stoffencollectie op voorraad. En allerlei soorten vullingen zodat iedereen er weer lekker comfortabel bij zit.”

“En natuurlijk kunt u bij ons ook aankloppen voor enkel de stof en gaat u zelf aan de slag, bijvoorbeeld ook met uw kussens voor caravan of boot. En ook dan kunt u rekenen op deskundig advies.”     

“Waar we om bekend staan is ons vakmanschap en hoge kwaliteit, onze goede service, dat we altijd net een extra stapje zetten en onze unieke haal- en brengservice”, vertelt Van den Akker. 

“Wat mijn vak zo mooi maakt? De afwisseling in het werk, het contact met de mensen. En het feit dat mensen zo blij zijn als ze hun meubels weer terugzien omdat het er dan weer als nieuw uitziet en weer perfect zit. Die leuke reacties van klanten, daar doe je het voor.” 

Wil jij het team komen versterken en heb je de nodige ervaring? Neem dan contact op met Maurice van den Akker.    

Meubelstoffeerderij Van den Akker
Malburgse Sluis 5C Arnhem
tel. 026 - 442 1182
info@vanden-akker.com
www.vanden-akker.com