Wie wil de SRV-wagen De Blauwe Tomaat gaan rijden?
Wie wil de SRV-wagen De Blauwe Tomaat gaan rijden? Foto: Bricks of Arnhem

Vrijwilligerswerk: De Blauwe Tomaat zoekt een chauffeur

Algemeen

ARNHEM - SRV-wagen De Blauwe Tomaat verkoopt groente en fruit tegen een lage prijs ‘omdat wij vinden dat iedereen toegang tot gezond eten moet hebben”, aldus de organisatie.

“We zijn nu op zoek naar een extra chauffeur voor onze kleurrijke SRV-wagen. Je rijdt op de woensdag, of op een andere dag in overleg. Het is geweldig om deze wagen van negen meter te besturen. Je rijdt van en naar onze verkooplocaties (op woensdag zijn dat Geitenkamp en de Leuke Linde). Je krijgt uiteraard uitleg/rijles van onze instructrice en je werkt samen met een leuk team van ruim 25 vrijwilligers.” Je bent in het bezit van rijbewijs B.

“Door jouw inzet krijgen de bewoners van Arnhem de mogelijkheid om voor een klein prijsje groente en fruit te kopen. Daarnaast zorgen wij voor gezelligheid en verbinding in de wijk. We hebben een klein terrasje waar mensen gratis koffie en thee kunnen drinken. We worden inmiddels overal in de stad herkend en mensen komen graag bij ons groente en fruit kopen. Het werken in een divers en gezellig team is goed voor je sociale contacten. En niet te vergeten; je doet natuurlijk een super ervaring op als chauffeur van een SRV-wagen! Aan het einde van je werkdag mag je zelf ook wat groente en fruit meenemen.”

Interesse in dit vrijwilligerswerk? Neem contact op met Marloes van der Meijden, 06 - 4710 8035 of via mlmeijden@hotmail.com. Meer info: www.deblauwetomaat.nl.

Voor meer informatie over andere vrijwilligersvacatures:vrijwilligerscentralearnhem.nl