Staf herenselectie DFS Arnhem stopt aan eind van seizoen

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Het seizoen 2023-2024 is nog in volle gang maar DFS Arnhem laat weten dat aan het eind van het lopende seizoen afscheid wordt genomen van zowel hoofdtrainer Pascal Lucassen als assistent-trainer Willem Jan Ruder. 

Pascal is vier jaar hoofdtrainer geweest en heeft enkele maanden geleden besloten dat dit zijn laatste seizoen is als coach van DFS Arnhem. “Na vier jaar is het tijd voor nieuwe en andere uitdagingen. Het heeft niets te maken met de selectie of de vereniging. Het is gewoon mooi geweest”, aldus Pascal. Willem Jan, afgelopen zomer begonnen als assistent van Pascal, heeft laten weten dat hij een nieuwe baan aangeboden heeft gekregen die niet meer te combineren is met DFS Arnhem. 

“We vinden het erg jammer dat we afscheid moeten nemen van beide heren. We zijn trots op de prestaties van de herenselectie met Pascal en Willem Jan aan het roer. Vanzelfsprekend respecteren wij het besluit van beide trainers en willen wij hen heel erg bedanken voor alle inspanningen. Wij wensen Pascal en Willem Jan heel veel succes in de (sportieve) toekomst. Samen hebben we afgesproken er alles aan te doen om dit seizoen succesvol af te sluiten. Ondertussen wordt er hard gewerkt om zowel de spelersgroep als staf te versterken om er in seizoen 2024-2025 weer te staan!”, aldus het bestuur van DFS Arnhem.