Het team van Huisdiervoordeelshop Arnhem.
Het team van Huisdiervoordeelshop Arnhem. Foto:

Huisdiervoordeelshop eindelijk in Arnhem!

Algemeen

ARNHEM - Na lange tijden van procederen en bezwaren heeft Arnhem-Zuid er eindelijk een dierenwinkel – of beter gezegd een dierensupermarkt – bijgekregen! Bij Huisdiervoordeelshop vind je alle dierenbenodigdheden tegen altijd de laagste prijs.

Huisdiervoordeelshop is een discount dierenwinkel gevestigd door heel Nederland en biedt met haar unieke formule een breed scala aan producten tegen altijd de laagste prijs. 

Het assortiment bestaat uit A-merken (onder andere Royal Canin, Eukanuba, Renske, Cavom, Fokker, Smolke, Beaphar, Frontline en nog veel meer) maar ook uit vele eigen merk artikelen. Huisdiervoordeelshop kent het ‘self service’ principe wat we ook wel vanuit de supermarkt kennen; met je winkelwagen langs de pallet straten en stapels producten lopen. Veel producten worden rechtstreeks door Huisdiervoordeelshop zelf geïmporteerd, hierdoor kunnen ze de prijzen erg laag houden. 

Enkele voorbeelden: hondenvoer is al voor 12,98 euro per 10 kg te verkrijgen, houtkorrel 25 liter voor 9,50 euro een kattentoilet voor 7,98 euro en een krabpaal al vanaf 9,98 euro. Ben jij op zoek naar dierenbenodigdheden voor je hond, kat, knaagdier of vogel? Dan ben je bij Huisdiervoordeelshop aan het juiste adres.

Parkeren

De winkel is gevestigd aan de Heerlenstraat 11A (naast de Action). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, ideaal om zo gelijk je boodschappen in te laden.

Benieuwd naar alle maandaanbiedingen? Bekijk dan de websitewww.huisdiervoordeelshop.nl en meld je aan om altijd als eerste op de hoogte te blijven van de scherpe aanbiedingen

Huisdiervoordeelshop is gevestigd aan Heerlenstraat 11A in Arnhem (Woonboulevard Arnhem). Openingstijden: maandag, dinsdag woensdag en vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur, donderdag van 09.30 tot 21.00 uur, zaterdag 09.30 tot 17.00 uur en elke zondag van 11.00 tot 17.00 uur.