Remco Eggenhuizen met kerstboom en EasyFix kerstbomenstandaard.
Remco Eggenhuizen met kerstboom en EasyFix kerstbomenstandaard. Foto:
Zaken

Kerstbomenverkoop bij kwekerij Eggenhuizen

Algemeen

ARNHEM – De december feestmaand is weer aangebroken, tijd om de kerstboom op te zetten voor een extra stukje gezelligheid in uw huis of tuin. Bent u op zoek naar een echte Nederlandse kerstboom, dan bent u bij de familie Eggenhuizen aan het juiste adres.

Sinds jaar en dag verkoopt eigenaar Remco Eggenhuizen al kerstbomen vanaf zijn erf aan de Mooieweg in de wijk Rijkerswoerd. Vanaf heden is bij de familie Eggenhuizen de kerstbomenverkoop weer begonnen. 

Met en zonder kluit

Ook dit jaar kunt u er terecht voor de zelfgekweekte kerstbomen uit eigen kwekerij van Hollandse bodem. “Wij verkopen verschillende soorten bomen zoals de Blauwspar, Zilverspar, Fijnspar en de Nordmann in diverse maten; van één meter tot zes meter hoog. Ook is er keuze in kerstbomen met kluit en een boom zonder kluit.” 

Lang vers

“Doordat de kerstbomen pas vanaf vorige week van het veld zijn gehaald, blijven ze lang vers en kunnen de bomen langer bij u thuis staan. Hierdoor vallen de naalden ook minder uit.”

Mede doordat de familie Eggenhuizen de bomen zelf kweekt en de bedrijfskosten laag kan houden, kunnen zij de bomen tegen bijna inkoopprijzen verkopen. Hierdoor is de familie Eggenhuizen het goedkoopste kerstbomenverkooppunt uit de regio!

Kerstbomenstandaard 

Vanaf heden exclusief verkrijgbaar de EasyFix (bekend van TV) kerstbomenstandaard. Hiermee staat uw kerstboom snel, eenvoudig en honderd procent kaarsrecht.

Openingstijden

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De kerstbomen kunnen uitsluitend contant betaald worden.


Kwekerij Eggenhuizen
Mooieweg 21 Arnhem
(Rijkerswoerd)
tel. 06 - 220 306 62