De bakkerij aan de Graaf Lodewijkstraat 2 in Arnhem.
De bakkerij aan de Graaf Lodewijkstraat 2 in Arnhem. Foto:

Bakkerij Tom van Otterloo kiest voor Bakkerij ‘t Kraayennest

Algemeen

ARNHEM - Bakkerij Tom van Otterloo heeft overeenstemming met Bakkerij ’t Kraayennest uit Nijmegen over de overname van zijn winkel aan de Graaf Lodewijkstraat 2 in Arnhem.

Nadat eerder de bakkerij en winkel in de Steeg zijn gesloten en de winkel op de Steenstraat is overgedragen aan GraanGeluk Bakkerista, wordt per 1 maart 2024 de winkel aan de Graaf Lodewijkstraat overgedragen aan Bakkerij ‘t Kraayennest uit Nijmegen. 

Voor Bakkerij ’t Kraayennest past deze overname in de visie om meer klanten te laten genieten van haar kwaliteitsproducten. Na de winkels in Elst en Lent is de opening in Arnhem een volgende logische stap in verdere groei. Bakkerij ’t Kraayennest is bekend van het Steengoed desembrood, Romeinenbrood, Kraayennestjes (-mini taartjes), huisgemaakte truffels en Rozenbroodjes. 

Tom van Otterloo heeft bewust voor ’t Kraayennest gekozen. “Deze bakkerij past goed bij de klanten die in de wijk Sint Marten, Sonsbeekkwartier wonen. Daarnaast vind ik dat klanten in Arnhem de keuze moeten hebben tussen verschillende bakkers. Dit is de reden waarom ik contact heb gezocht met deze Nijmeegse bakker. Bakkerij ’t Kraayennest kan op grotere schaal ambachtelijke kwaliteitsproducten produceren waardoor continuïteit gewaarborgd blijft voor deze mooie winkel in een van de oudste wijken van Arnhem.”

Goed achterlaten

Tom vervolgt: “’t Kraayennest heeft een mooi assortiment broden waar onze klanten aan zijn gewend. Ik ben er van overtuigd dat ‘t Kraayennest de beste kandidaat is voor de klanten die al bijna 30 jaar onze winkel bezoeken. Wij zijn trots op ons klantenbestand en dit willen wij goed achterlaten.” 

“De winkel gaat straks op de maandagen weer open en ook op zondagochtend is ‘t Kraayennest open voor vers brood, croissants en Rozenbroodjes. Dat is echt een pluspunt voor de wijk.”

Tot de overdracht wordt het gistbrood nog van een collega bakker betrokken. Per 1 maart 2024 draagt Tom met een goed gevoel de winkel over aan ‘t Kraayennest. “Alle collega’s mogen mee naar de nieuwe werkgever, ook daar zijn we erg blij mee”, aldus Tom.