Nieuwkomers krijgen taalles.
Nieuwkomers krijgen taalles. Foto: St. Prisma

Stichting Prisma op zoek naar vrijwilligers

Algemeen

ARNHEM - Stichting Prisma leert nieuwkomers de Nederlandse taal voor een opleiding en/of werk. Prisma werkt vanuit het Huis voor de Wijk in Immerloo Arnhem.

Prisma zoekt iemand die het coördineren van de cursisten die deelnemen aan de NT2 lessen kan oppakken. De groepen bestaan uit beginners, half-gevorderden of gevorderden. Je hebt affiniteit met de Nederlandse taal en kan op prettige wijze omgaan met vrijwilligers, hebt administratieve vaardigheden en kennis van Exel.

Ook als je zelfstandig taalles wilt geven ben je welkom. Je geeft als docent minimaal 2 uur per week in kleine groepen les. Er is veel materiaal aanwezig waarvan je gebruik kan maken. “Voor dit werk ben je van onschatbare waarde voor de nieuwkomers, je helpt hen zich hier thuis te voelen en ze wegwijs te maken in onze samenleving. Het is een heel dankbaar groepje nieuwkomers”, aldus Stichting Prisma. 

Wil je meer informatie over deze vacatures of wil je je direct aanmelden? Dan kan via Wilma Koel, 06-86495428 of prisma.coordinator@gmail.com

Voor meer vrijwilligersvacatures: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl