Dagvoorzitter Eva Eijkhout met Mieke, André, Jeroen en Wilma Hilvers en Willemein Jansen.
Dagvoorzitter Eva Eijkhout met Mieke, André, Jeroen en Wilma Hilvers en Willemein Jansen. Foto: Kok

Bakker Hilvers Inclusief Ondernemer 2023

Algemeen

ARNHEM - Tijdens het Jaarevent van het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan is Bakkerij Hilvers via een publieksstemming gekozen tot Inclusief Ondernemer van het Jaar 2023 Midden-Gelderland. 

De andere genomineerden waren Albert Heijn Velperweg, DrieGasthuizenGroep, Recreatiepark de Veerstal en Rozet I taal, kunst en erfgoed. Zij spraken op het podium ieder hun droom uit als het gaat om inclusief ondernemen. De grootste gemene deler is wel dat inclusief eigenlijk ‘normaal’ moet zijn. Immers, iedereen doet mee, telt mee en is talentvol! 

Wim Ludeke, juryvoorzitter, vertelde waarom Hilvers de welverdiende winnaar is van deze award: “Bakkerij Hilvers, een bekend begrip in Arnhem met 17 winkels na 256 jaar, staat ook bekend als een inclusieve werkgever. Ze bieden kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De familie Hilvers heeft altijd al aandacht gehad voor de minder bedeelde medemens. Ze hebben meer dan dertig mensen uit deze doelgroep in dienst en geloven in het benutten van ieders capaciteiten. Het bedrijf heeft vijf belangrijke pijlers: Geloof, Familie, Brood, Sociale betrokkenheid en Duurzaamheid. Ze hopen andere bedrijven te inspireren om ook sociaal verantwoord te ondernemen. De slogan van het bedrijf is ‘Brood dat je deelt’, wat staat voor ruimhartig delen en de wereld mooier maken.’

Het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan is een samenwerking van Stichting Inclusief Midden Gelderland, Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland, UWV en Scalabor. 

Meer informatie over het magazine en de finalisten is te lezen op www.samenvooreenbaannetwerk.nl.