Glunderende gezichten bij de opening.
Glunderende gezichten bij de opening. Foto: Pieter Hulleman
Zaken

DekaMarkt Vrij Nederlandstraat Arnhem weer open na brand

Algemeen

ARNHEM - De DekaMarkt aan de Vrij Nederlandstraat in Arnhem is weer open. Deze moest vanwege een brand op 21 juli dicht. 

Supermarktmanager Gerard Buitink is blij en trots: “Dankzij de inspanningen van velen zijn we nu weer open. Ik durf te zeggen dat de winkel zo mogelijk nog mooier is dan voor de brand. Nog steeds volop keuze in brood uit eigen bakkerij en heerlijk vers gebak. Verse broodjes, stokbroden en gevulde koeken die we hier in de winkel zelf afbakken. Vlees van topkwaliteit uit eigen slagerij en een uitgebreid aanbod in bloemen en planten. Verse maaltijden en salades. Al deze mooie afdelingen en producten zijn weer terug.”

 Aandacht voor duurzaamheid

In de winkel is veel aandacht voor duurzaamheid. De winkel is bijvoorbeeld aardgasloos, voorzien van ledverlichting en heeft een anti-verspillingskoeling. Hierin liggen producten die in verband met de houdbaarheid zijn afgeprijsd, maar nog prima geschikt zijn om te eten.

Altijd veel voordeel 

Wat onderaan de streep afgerekend moet worden, is ontzettend belangrijk. Daarom worden de prijzen scherp in de gaten gehouden en profiteren klanten wekelijks van volop voordeel met meer dan 100 actie-aanbiedingen en de Weekend 4-daagse. Daarnaast is een breed assortiment dagelijkse boodschappen iedere dag superscherp geprijsd: ‘Lekker Laag!’ Ze zijn herkenbaar aan de rode portemonnee.”

De supermarkt is open van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.