Thijs van de Meeberg.
Thijs van de Meeberg. Foto: Anneloes van den Adel

Thijs komt ‘met de beste bedoelingen’ naar Arnhem

Algemeen

ARNHEM - De 35-jarige Brabantse cabaretier Thijs van de Meeberg komt met een try-out van zijn nieuwe cabaretvoorstelling ‘Met de Beste Bedoelingen’ naar Uitgeverij Loopvis aan de Coehoornstraat 10 in Arnhem. Te zien dinsdag 19 september. Aanvang 20.00 uur. Entree 7,50 euro. Voor reserveren en/of meer info: www.loopvis.nl.

Thijs van de Meeberg gaat in zijn nieuwe show een poging wagen om de vrede te bewaken. Hij gaat een daad stellen. In zijn voorgaande programma’s had hij het over isoleercellen, puppycursus en tandvlees. Dan weer in een decor van chips of voor een muur van dozen. Ook danste hij met zijn valse hond en een zelfrijdende vaatwasser. 

Maar nu is het tijd voor iets nieuws. Harde tijden vragen om stevige reacties. Dus gaat Thijs er met gestrekt been in. Op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede. Het antwoord is simpel, maar de uitvoering van dat plan blijkt lastiger. Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel … maar alles en altijd: met de beste bedoelingen. Deze voorstelling heeft een Arnhemse randje, Thijs vertelt het verhaal van ‘Opa Douwe Meijer’ die een zaak had aan de Sint Jans binnensingel en in de oorlog een rol speelde in het Arnhemse verzet.

www.thijsvandemeeberg.nl

Thijs van de Meeberg in Loopvis
Thijs van de Meeberg in Loopvis
Thijs van de Meeberg in Loopvis