Deelnemers aan Glad Back.
Deelnemers aan Glad Back. Foto: eigen foto

Veertiende editie Glad Back

Algemeen

ARNHEM - Na 13 succesvolle reeksen gaat in Rozet aan de Kortestraat 16 in Arnhem op donderdag 28 september Glad Back editie 14 van start. Glad Back is de comeback-mogelijkheid voor 49+ muzikanten, zangers en zangeressen die ooit in een band hebben gespeeld of een kans voor diegenen die daar altijd al van gedroomd hebben. Muzikale (zang)ervaring, enthousiasme en een goed gehoor zijn noodzakelijk, noten kunnen lezen is niet nodig.

Onder begeleiding van Glad Back bandcoaches Thomas Calis en Tudor Rutjes werken de bandleden op donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur in acht weken tijd naar een optreden toe. Nieuwe aanwas is meer dan welkom. Donderdag 28 september start Glad Back editie 14 met een kennismakingsochtend, worden de bands samengesteld aan de hand van interesses en maakt iedereen kennis met elkaar. Deze ochtend is geheel vrijblijvend. Inschrijven is wel vereist! Deelnemers die nog niet eerder hebben meegedaan, worden gevraagd voor een korte ‘screening’ langs te komen om het samenstellen van de bands te vergemakkelijken.

Het zelfgekozen repertoire varieert veelal van singer-songwriter tot stevige blues en rock nummers. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven op www.gladback.info of stuur mail naar: gladbackband@gmail.com.