Vrijwilligers van De Nieuwe Hommel in de keuken.
Vrijwilligers van De Nieuwe Hommel in de keuken. Foto: De Nieuwe Hommel

De Nieuwe Hommel zoekt gastvrouw/gastheer

Algemeen

ARNHEM - Wijkcentrum de Nieuwe Hommel in Arnhem heeft plek voor een gastvrouw/gastheer. “Voor deze vrijwillige functie vragen wij een enthousiaste dame of heer die met een glimlach onze bezoekers ontvangt en in is voor een praatje, zodat zij zich welkom voelen in ons wijkcentrum.”

De werkzaamheden zijn het gastvrij ontvangen van bezoekers, lichte cateringwerkzaamheden, het opruimen van (vergader)ruimtes na gebruik, uitserveren eten en drinken, kassa bedienen en assisteren bij activiteiten (in overleg).”

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? “Er is geen speciale kennis nodig. We leren je alle vaardigheden. Wat wel een pré is als je het leuk vindt om met mensen om te gaan en het leuk vindt om ze te verzorgen.”

Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger? “Je kan een nuttige bijdrage leveren voor de wijk Sint Marten Sonsbeek en de stad Arnhem. Je leert een groot team van mensen kennen die bezig zijn met het mooier maken van de wijk en de stad. Je mag je creativiteit de vrije loop laten en meedenken met onze activiteiten. Mocht je gepensioneerd zijn of dagbesteding zoeken dan ben je ook meer dan welkom!”

Werktijden in overleg (wekelijks tussen 4 en 24 uur). Opgave via Jomar Post, tel 06 - 4726 0278 of via beheer@denieuwehommel.nl.

Voor meer vacatures kijk op:
www.vrijwilligerscentralearnhem.nl