Logo arnhemsekoerier.nl


Vrijwilligerswerk

Enthousiaste Vierdaagse vrijwilligers gezocht!

De Nijmeegse Vierdaagse komt er aan en wel editie 101 en Wandelvereniging Magnus is drukdoende met de organisatie daarvan. Tijdens deze week verblijven wij met een groep wandelaars in Ontmoetingscentrum De Kloosterhof te Weurt. Op de route verzorgen wij een 120-tal leden en gastlopers. Heb jij een klik met de Nijmeegse Vierdaagse of ben je uitgeloot, of zoek je een stageplek voor je opleiding, laat het dan weten.

Wandelvereniging Magnus is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers of stagiaires vanaf 16 jaar die het leuk vinden om onze wandelaars te vertroetelen en in de watten te leggen.

Voor op de locatie: Je gaat als verzorger vroeg op pad in een gezellig team om je positie in te nemen langs de route. Je bouwt daar met elkaar een verzorgingspost op en als de wandelaars arriveren ben jij een soort gastheer of gastvrouw. Dat betekend lunchpakketten uitreiken, dranken inschenken e.d.

Indien je in het bezit bent van een geldig EHBO diploma (module wandelletsel) en/of je kunt ook nog masseren dan is dat fijn maar absoluut niet noodzakelijk.

Voor op de locatie: klaar maken van lunchpakketten, keuken werkzaamheden, helpen bij het buffet tijdens de warme maaltijd of barwerkzaamheden.

Ben jij de persoon die in teamverband kan werken, enthousiast is, geen ochtend humeur heeft, beschikt over enige pit dan ben je van harte welkom. In verband met de teambuilding die in zo’n week ontstaat, geven wij de voorkeur aan personen die alle 4 de wandeldagen inzetbaar zijn.

Kom je van buiten Nijmegen dan bestaat de mogelijkheid om bij ons gratis te overnachten en uiteraard is ontbijt en de warme maaltijd gratis! Ons motto is: er met elkaar een gezellige en sfeervolle week van maken.

Heb je interesse of wil je meer weten over bovengenoemd vrijwilligerswerk neem dan gerust contact op met Vierdaagse coördinator Jan Polman 0651757645 of stuur een mail naar: janpolman@planet.nl

Reageer als eerste
Meer berichten