Logo arnhemsekoerier.nl


Onderwijs

Guido-docent genomineerd voor titel Beste leraar Nederlands 2017

Arnhem - Henk ter Haar, docent Nederlands op Locatie Arnhem van GSG Guido, is één van de drie genomineerden voor de titel Beste leraar Nederlands 2017.

'Deze nominatie is supertof en een bevestiging dat je van Nederlands een leuk vak kunt maken. Dat is belangrijk voor het gezicht van het onderwijs. Ik denk dat mijn visie hoe je lessen op een veel creatievere manier kunt aanbieden, op elk niveau, opgevallen is. Ik houd van alternatieve werkvormen waarbij je leert door bijvoorbeeld inzet van apps of knutselen. Ook schrijf ik er geregeld een blog over' reageert Henk ter Haar.

De verkiezing is georganiseerd door het radioprogramma De Taalstaat, van Frits Spits (KRO-NCRV). De overige genomineerden zijn Tamara Stojakovic van het Atheneum MXM in het Belgische Merksum en van Didy Pijpker van het Eemsdeltacollege in het Groningse Siddeburen.

De drie genomineerden zijn door een vakjury gekozen uit twaalf kandidaten.

Stemmen

Luisteraars kunnen tot vrijdag 19 mei, 18.00 uur hun stem uitbrengen op één van de genomineerden via https://onzetaal.nl/nieuws-en-dossiers/poll . Demissionair minister van Onderwijs, Jet Bussemaker maakt de winnaar op zaterdag 20 mei bekend.

Reageer als eerste
Meer berichten