Logo arnhemsekoerier.nl


Vrijwilligerswerk

Vrijwilligersvacature van de week

Arnhem - De wensvervuller geeft een oppepper!

Gun jij een chronisch zieke mens ook een bijzondere- soms laatste- wens? Doe dan mee! Samen met een collega haal je de wens op, organiseer je samen de wensdag en ben je de spin in het web op dé dag.

Als vrijwilliger bij Wensstichting Oppepper4all vervul je samen met een collega en onder leiding van een ervaren coördinator wensen voor (ernstig) zieke mensen die nog een bijzondere wens hebben. Hiervoor heb je 2 maanden de tijd om samen met je collega aan de slag te gaan. Hoofdkantoor Abcoude ondersteunt je financieel/facilitair. De wensen komen van mensen uit de regio Arnhem.

We vragen van jou oprechte hartelijkheid en organisatievermogen. Natuurlijk ook de nodige creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen om de dag te laten slagen! MBO/HBO niveau is wenselijk, enthousiasme is echter voorwaarde.

Jij maakt het verschil voor die ene mens en het hele gezin. Of je nu 8 of 88 jaar bent, ieder mens heeft nog wel een stille, allerliefste wens. Jij maakt die waar! Je inzet wordt met een vette glimlach beloond. Rijk wordt je er niet van, wel voldaan als de klus is geklaard.
Wil jij ook een wens vervullen? Mail dan naar Cindy Kusters, wensteam.gd-c@oppepper4all.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl.
Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten