Braderie Stadseiland

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Er is zaterdag 17 juni met en voor de bewoners van Stadseiland (in Malburgen-Oost Noord) een braderie. Georganiseerd vanuit het project ‘the Art of Connection’.

Met en voor de bewoners van Stadseiland (in Malburgen-Oost Noord) wordt zaterdag 17 juni tussen 12.00 en 15.00 het project ‘the Art of Connection’ feestelijk ingeluid met een braderie in het park tussen Stadseiland Noord en Zuid (naast de Bakenboot).

Met het project ‘the Art of Connection’ wordt onderzocht hoe een interactief kunstobject ontmoetingen in de wijk kan stimuleren. Bewoners van Stadseiland en onderzoekers van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) werken daarvoor samen.

“U bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een gratis hapje, drankje en muziek bij te kletsen met buurtgenoten. Ook zijn er diverse kraampjes om mee te denken over ‘ontmoetingen in de wijk’. Verder kunt u tijdens een interactieve ervaring een voorproefje krijgen van hoe zo’n kunstwerk eruit kan komen te zien. Wij zijn erg benieuwd naar uw ideeën en input voor een verdere uitwerking”, aldus de organisatie.