Cabaret met Rundfunk.
Cabaret met Rundfunk. Foto: Mark Engelen

Start kaartverkoop nieuw cabaretseizoen Posttheater

Algemeen

ARNHEM - De kaartverkoop voor het nieuwe cabaretseizoen 2023-2024 van het Posttheater aan de Rosendaalsestraat 27 in Arnhem is officieel van start gegaan. “Maak je klaar voor een seizoen boordevol comedy en cabaret van wereldklasse met niemand minder dan Najib Amhali, Pieter Derks, Lebbis & Jansen en Rundfunk.”

“In het bruisende Posttheater komen alle smaken aan bod. Verwacht een feest voor je lachspieren met optredens van zowel bekende namen als aanstormende talenten. Maar er is meer dan alleen cabaret en comedy. Geniet van een avondje nostalgie en muzikaliteit bij de Neil Young Tribute, van de unieke stem van Fay Lovsky, of laat je meevoeren door de magie van het kerstconcert van het Gelders Opera- en Operette Gezelschap.” 

“Verder brengt YouTube-fenomeen Jim Deddes zijn sensationele JOARDY-universum tot leven in een hilarische theatershow die je niet wilt missen. En de razend populaire Iris Rulkens, bekend van haar onnavolgbare typetjes en perfecte imitaties op Instagram, betreedt eind september ook het theater met haar eigen hilarische creaties.”

Maar dat is nog niet alles! Het Posttheater presenteert samen met Musis & Stadstheater Arnhem het 6e Cabaretweekend, van woensdag 4 tot en met zaterdag 7 oktober. Dit wordt een spektakel op twee locaties met een ongekende line-up! Bereid je voor op legendarische optredens van de godfather van de Vlaamse comedy Urbanus, de onnavolgbare grappenmaker Kasper van der Laan, en multitalent Jawad Es Soufi (Sloegie).

Meer info en kaarten: www.posttheater.nl